När det finns göttbullar kvar från julbordet (eller när helst annars på året) så blir restfesten extra god – gammal maträtt blir ny maträtt! Här är västerbottensost- och mandelbollarna från julbordet ihop med tagliatelle och en 🌱SMAKRIK TOMATSÅS🌱gjord på konserverade cocktailtomater, färska tomater, schalottenlök, vitlök, olivolja, balsamvinäger, soja, tomatpuré, chili, chiliflakes, grönsaksbuljong, färsk gräslök, färsk
🌱PEPPARKAKSGLASS🌱
🌱PEPPARKAKSGLASS🌱 – en perfekt efterrätt i julfirandet som tar ca. 5 minuter att göra (exklusive frystid) och blir alldeles juligt krämig och god! Receptet är från Lindas bakskola (Länk här!) och är den klassiska mixen av vispgrädde och kondenserad mjölk. Grundreceptet går sedan att variera efter fantasi och smak (kanske daim, turkisk peppar/hallon eller after-eight