🌱LINS- OCH SPENATBIFFAR🌱

🌱LINS- OCH SPENATBIFFAR🌱 med myntapesto och tahinidressing! Biffarna är gjorda av röda linser (kokas), babyspenat/gul lök/vitlök (kokas med i slutet), panko, vetemjöl, salt och peppar. Vi tycker om att först ugnsbaka biffar för att få mer stadga inuti, och sen fräsa på i olja i stekpanna det sista för att få till den gyllenbruna ytan och det goda krispet! Vi lägger biffarna i Libabröd tillsammans med myntapesto (mynta, pumpakärnor, vitlök, citron, olivolja, salt, peppar) samt tahinidressing (naturell yoghurt, tahini, citron, salt, peppar). Tahinidressing är så användbart till mycket! Smakrikt och friskt i just denna mix! Libabrödet fylls också av grönkål, morot, salladslök innan vi ringlar över ramslöksolja! Gott!🌱

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *