☀️SEMESTERMAT☀️ – en vecka bortresta med massa god mat. Som dessutom preppats en hel del hemma innan semestern för att spara tid och planering. Och där vi också tagit vara på resterna och återanvänt på nytt. Vi gjorde tex en ruccolapesto hemma som fick åka med på semestern för att bli en god och snabb pastalunch ihop med crème fraîche, rostade solroskärnor & ravioli. Resten av peston fick sedan återanvändas ihop med rester från vår grillade tomatsås och vips så låg en libapizza på grillen och gottade till sig. SÅ tacksamt! Pizzan blev följande: libabröd, grillad tomatsås (recept tidigare i flödet), ruccolapesto, riven mozzarella, riven parmesan. Serverades med färsk basilika, BURRATA, olivolja, citronzest, färskmalen svartpeppar, chiliflakes och flingsalt. DRÖMGOTT. Och med tanke på att det var preppat och klart – så var det färdigt på 15 min! 🔥🍕