Halloumi- och sötpotatissallad. Quinoa, couscous och grönkål är också med. Den här veckan har vi lagat barnens favoriter av våra recept och igår var det dags för denna. Såsen äts mest av oss vuxna (win för oss) och är helt klart NÖDVÄNDIG enligt oss. Blir så mkt godare! Det är en 🌱PISTAGE- & MYNTASÅS🌱 som är perfekt syrlig. Den får ni recept på här nedan och vill ni ha rätten i sin helhet (klart ni vill) så hittar ni den på bloggen. Sök på sötpotatissallad!
SÅS (4 portioner):
Blanda samman 3 dl turkisk yoghurt med 3/4 dl hackade pistagenötter och en 3/4 kruka färsk mynta, finhackad. Använd resten av myntan till servering. Pressa ned saften från 1/2 lime. Ringla i lite olivolja, börja med 1/2 tsk men ta i tills den får en rund och fin smak som du själv gillar. Smaka av med örtsalt. Låt stå kallt till servering.