Grillsommar med 🔥GRILLAD FETAOST🔥 med picklad fläder, potatisknyten, pesto av rädiseblast/ruccola/spenat och rädisetzatziki. Vi gör ALLTID fetaosten så här: lägg ett fetaostblock i folie (eller annat grillbart), pressa över citronsaft, ringla över honung, riv över citronzest & peppra med färskmalen svartpeppar. Grilla. Blir SÅ gott! Här toppade vi även fetaosten med hackad picklad rödlök + 🌸PICKLAD FLÄDER🌸. Den kombinationen! Oj oj! Spadet från den picklade flädern fick dressa ruccolan – och ja, det blev riktigt gott!
Potatisknytena är kokt färskpotatis, vitvinsvinäger, hyvlat smör, riven parmesan, chiliflakes svartpeppar & flingsalt. Efter grill la på vår gröna pesto, gräslök & persilja. Kalaset serverades med rädisetzatziki!
Otroligt tacksam grillmiddag! Bara, bara gott!