🌱HELGRILLAD BLOMKÅL🌱

Vi har semester och landade i Spanien i söndagskväll. Igår var det dags för första fiestan!
🌱HELGRILLAD BLOMKÅL MED GREMOLATAOLJA OCH GRUYERE🌱som smälter ner längs sidorna. Spara blomkålsblasten och stek i olja. ”Krossa” kokt potatis och in i ugnen med olja, vitvinsvinäger, vitlök, salt, peppar. Ut och på med mer vinäger och persilja. Grilla knipplök, halloumi och champinjonpaket. Och viktigast av allt: VÅR FAVORITSÅS som vi hittade på sist vi var här i Spanien i mars: grilla purjolök och paprika, mixa med vitlök och blanda med (egen) majonäs, Philadelphiaost (vi tog mer smak av rostad paprika), citronsaft, salt och peppar. Låt den bli kall! Ps. Den blir ännu godare efter en dag i kylen!)
🌱

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *