💛PORTABELLOSCHNITZEL💛

Nån mer som gillar smör och/eller friterat??! Här va det smörkokt potatis, bearnaisesås & mozzarella-, kapris & persiljefylld friterad PORTABELLOSCHNITZEL till fredagsmiddag. Broccoli vid sidan som först gottat sig i parmesan- och persiljekräm innan den fick rosta sig fin i ugn. Det här var så gott att det vore oförskämt att inte skryta. Så! 💥Koka er potatis i smör istället för vatten hädanefter (tipsinspo @wigersmat ). Följ @tommymyllymaki ’s recept för perfekt bea. Gör vår schnitzel 💛

Och så får ni en copy paste på @ellen.fager ’s recept på broccolin:
Mixa 100 g finriven parmesan med 1 kruka persilja. Riv i en vitlöksklyfta och mixa lite till. Rör sedan i 1/2 dl god olivolja. Häll i skål och lägg sedan ner buketter av en broccoli. Blanda väl. Lägg i en oljesmord ugnssäker form. Svartpeppar och flingsalt på. Rosta i ugn, 10 min i 225 grader. ÄT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *