Hörrni! Laga detta! Otroligt gott! Lite pilligt, lite tidskrävande men 100% mums och kan skapa perfekt teamwork! 🌱FRITERADE MANCHEGOFYLLDA PADRONES🌱 + 🌱BEER BATTERED FRITERAD BLOMKÅL🌱 + 🌱SOMRIG POTATISSALLAD🌱 Detta vill vi äta varje dag! Receptet på padrones är från @alltommat. De är alltså fyllda med manchegoost och dubbelpanerade med rismjöl/bubbelvatten/salt och sen glutenfritt panko. Efter fritering vänds de i rökt paprikakrydda och flingsalt. Blomkålen är också den dubbelpanerad: först i rismjöl och sen i ölsmet (rismjöl/majsmjöl/öl/bubbelvatten/salt) och sen vända i flingsalt efter fritering. Potatissalladen ska helst göras av små, små färskpotatis som först kokas och sen grillas på aluminiumfolie. Här finns ingen färskpotatis och vi använde ugnen att rosta potatisen i istället ihop med olivolja, vitlök och svartpeppar när den varit kokt. När potatisen svalnat: blanda med cocktailtomater, rödlök, stekta sockerärtor och massa persilja. Blanda olivolja, citronsaft, vitvinsvinäger och svartpeppar och blanda ner i potatissalladen. Smaka av med örtsalt/flingsalt. Som sås (och dipp 😛) blev det majonäs blandat med laktosfri créme fraiche, parmesan, citronsaft, persilja, vitlök, vitvinsvinäger salt och peppar. Nu är vi mätta till tusen! 🌱