Söndag är ju stora middagsdagen och här kommer därför en söndagsmiddag som heter duga! Det är 🍷CANNELLONI MED SVAMP OCH CHÈVRE🍷. Dvs pastarullar fyllda med en svampsås fullsmockad av goda smaker (så som rödvin, sherry, trattkantareller, karl-johansvamp m.m.) och med ett knaprigt chèvretäcke. Det här gifter sig otroligt bra! Lite tidskrävande, men ack så värt.
🌱PANERAD TOFU🌱
🌱PANERAD TOFU🌱, potatis och ägg- & persiljesås. Så gott, gott, gott i sin enkelhet! Vätska ur tofun, skär i bitar, vänd i vetemjöl, ägg och ströbröd/panko. Stek i rikligt med rapsolja. Salta. Pressa över citronsaft (viktigt). Glöm inte krydda vetemjölet innan tofun vänds ner. Salt, peppar, dill, paprikakrydda eller valfritt annat gott! Mmmm!