Igår åt vi grillad, färgsprakande 🔥LIBAPIZZA🔥 med så mycket smak att det är svårt att inte bli överglad! Brödet är grillat m crème fraîche & prästost. Sen ska ni få höra, för sen åkte toppingen på: Korianderpesto Grillad majskolv penslad m ponzu, olivolja, vitlök, jalapeño Tomatsalsa m olivolja, lökblast, vitlök, jalapeño, koriander, limezest, limesaft, flingsalt,
💛FRITERAD FÄRSKPOTATIS💛
Vår lille efterrätt ikväll. Eller efterrätt och efterrätt. Efter-middags-gott 💛FRITERAD FÄRSKPOTATIS💛. Nyskördad från odlingslotten. Och här med ett moln av parmesan, blast från rödlök och flingsalt. Sås bredvid att dippa i såklart. Crème fraîche, fryst ramslök, vitlök, parmesan, salt, peppar, olivolja m ramslök. Godare blir det knappt.