🌱GRILLAD FÄRSK MAJSKOLV MED CHILI-/LIME-/VITLÖKSSMÖR🌱 som toppas med riven parmesan och hackad koriander. Majsen 🌽 grillas i aluminiumfolie med smör och flingsalt så det både blir sött, salt och mumsigt!! Det smör som serveras till är blandat med röd chili, vitlöksklyftor, limezest och flingsalt och passar utmärkt med koriandern och parmesanen! Vi gjorde också vår ständigt återkommande favorit: 🌱KORIANDER- OCH MYNTAPESTO🌱 Mixa massa jordnötter (saltade), mynta och koriander i en matberedare ihop med hackad grön chili, hackade vitlöksklyftor, riven parmesan, saft från lime och olivolja. Smaka av och ta i mer av den smaken du gillar bäst! Salt brukar inte behövas i och med jordnötterna och osten ☺️ Peston serveras med risnudlar och extra hackade jordnötter. Som tillbehör tog vi vara på gårdagens rester: vi värmde upp falafeln på grillen och dukade fram tabboulehn och yoghurtsåsen med mynta tills det blev en enda stor middagsfiesta!🌱