🌱VEGOFIERAD CEASARSALLAD🌱

I denna 35gradiga värme har vi packat picknick efter jobbet för en kväll vid havet. Kvällens picknick blev 🌱VEGOFIERAD CEASARSALLAD🌱 Så god sallad som gör sig extra god i värmen! Vi hade krispiga salladsblad som varvas med körsbärstomat, tunt skivad schalottenlök samt picklad rödlök. Det ”matiga” bestod av stekt halloumi och toppades med hyvlad parmesan (givetvis) och vitlökskrutonger; bitar av baguette som rostats krispiga i ugn med olivolja, riven vitlök och flingsalt. Också pricken över i:et – världens godaste ”ceasardressing”! Slå en majonäs (1 dl), som mixas med 1/2-1 dl filmjölk, 1/2 dl kapris, 2 vitlöksklyftor, 1 tsk dijonsenap samt 1/2-1 msk riven parmesan. Smaka av med saft från citron och svartpeppar. Salt brukar inte behövas🌱

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *