💥FRITERAD FYLLD PASTA💥

💥FRITERAD FYLLD PASTA💥 – världens enklaste tilltugg! Vi köper ostfylld pasta, värmer upp neutral olja till 180 grader och sen ner med pastan tills den får färg. Strö över flingsalt. ENKLARE blir det inte. På sommaren äter vi detta helst med vår grillade tomatssalsa (kom ihåg det om ett halvår 😉). Men nu provade vi istället att äta det med en ruccolakräm från @typisktfint – och det blev PERFEKT! Vi toppade varje pasta med lite ruccolakräm, riven parmesan, nåt ruccolablad och flingsalt. Snälla, snälla prova detta! Barnsligt enkelt, sjukt gott och vi lovar att de går åt i ett nafs! Ruccolakrämen görs genom att finhacka 30 g ruccola och 1/2 liten vitlök. Blanda med 100 g philadelphiaost. Smaka av med örtsalt. Vi hade även i lite riven citronzest och det blev toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *