🍕FRITERAD BRYSSELKÅL + BRYNT SAFFRANSSMÖR + POTATISPIZZA🍕

FRITERAD BRYSSELKÅL + BRYNT SAFFRANSSMÖR + POTATISPIZZA. Där har ni en kombo som heter duga och er perfekta middagsmeny till helgen! Ni vet ju att vi friterade allt vi kommer över och just brysselkål är en delikatess! Blir såå frasigt och är man tvek till brysselkål vanligtvis så utmanar vi er att prova detta. Strö över massa flingsalt efter fritering och ringla över brynt saffranssmör! Går absolut att äta det med sked bara rakt upp och ner men prova också det gärna exakt så här:
🌟 Köp smördeg. Bred på ett lager med cashewfärskost från @hej.huj (eller ett lager créme fraîche) och strö över några deciliter riven västerbottensost. In i ugn (helst på pizzasten) tills det börjar få lite färg. Fördela över tunt, tunt hyvlad och blancherad mandelpotatis och schalottenlök. Tillbaka in i ugnen tills den är färdig! Fördela över friterad brysselkål och ringla över det brynta saffranssmöret (bryn smör i kastrull, ta av från plattan när det är klart och häll i en påse saffran från @icasverige – Rör runt!). Strö över flingsalt och färskmalen svartpeppar. SÅÅ, SÅÅÅ GOTTTT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *