SVARTKÅLSCAESAR MED PANKOFRITERAT POCHERAT ÄGG. Inte så dumt faktiskt. Verkligen inte så dumt! Det är så gott så det inte är klokt. Det är svartkål som blandas runt med vår caesardressing, shiitake stekt med smör och miso (💚), surdegskrutonger, parmesan, avokado (från @fresh.land.sverige ), the ägg (💛), persilja och ännu mer dressing såklart. Hur vi friterat pocherat ägg? Det kommer en film på storys – som också finns sparad i våra höjdpunkter!! Och dressingen kommer såklart här:
Mixa 1 dl majonnäs (gärna hemmaslagen med dijon och vitvinsvinäger) med ½ dl kapris, 1 dl filmjölk, 1 liten riven vitlöksklyfta och minst ½ dl finriven parmesan. Smaka av med citronsaft från ½-1 citron och ev salt. Använder du köpt majonnäs så smaka upp såsen med lite dijon, ca 1/2 tsk. Obs! Var försiktig med vitlöken, det ska inte ta över. Ta hellre för lite än för mkt ☺️